Netikra sėkmė

Nemanau, kad tapimas milijonieriumi turi ką nors bendro su sėkme. 


Manau, kad sėkmė priklauso nuo to ar turi kiaušus pažvelgti į savo vidų, augti, paleisti senus įsitikinimus, nekreipti dėmesio į kas ką pasakė. Tapti iš tiesų turtingu yra labai plona linija, tarp to kai tampama turtingu iš vidinės tuštumos arba dėl to, kad esi toks laimingas savo gyvenimu, kad pinigai tampa to pasekmė. Ir pasakyti iš pirmo žvilgsnio, kuris žmogus tampa turtingu iš pilnatvės, o kuris iš tuštumos beveik neįmanoma, reikia daugiau pabendrauti. 


Man labiau patinka žmonės, kurie pasiekė kažką ne tarnaudami savo ego, o kaip tik jį laikydami už pavadėlio. Tokie žmonės nebijo nieko prarasti, jie daug labiau atsipalaidavę, nes ne pinigai apie juos kalba, ne dizainerių rūbai pasako, ko jie verti. Jie nematuoja savęs ir kitų pagal skaičiukus banko sąskaitoje. Jiems gyvenimas žaidimas, lyg didelė banga, kurią jie skrodžia laviruodami ant banglentės. O priešingai turtus susikrovę žmonės pilni įtampos ir jų ego neleidžia jiems mėgautis gyvenimu. Šalia tokių žmonių daug tuštybės ir niekam iš išorės nematomo skausmo. Jie apsupti santykiais iš reikalo ir yra be galo vieniši. Aš tikrai neteisių tokių žmonių, ego turime visi ir jis labai gudrus mūsų vidinis balsas. Tas pats ego taip pat atsakingas, kodėl kai kurie žmonės nors ir yra sveiki, pilno proto, bet vis tiek vos suduria galą su galu. 


Bėda tame, kad klausytis savo ego vidinio balso pasakėlių reikia išmokti. Norint pradėti keistis ir iš tiesų keisti savo gyvenimą į gerą, reikia sąmoningai gebėti pastebėti ir kritikuoti savo vidinį balsą. Mūsų mintys nesame mes. Ir kai tai supranti, įgauni milžinišką galią keistis. 


Ir po to tau pasidaro px, tu nori nešioji tuos dizainerių rūbus, rolex laikrodžius ar nenori. Tu esi tu ir tik tu pats žinai, kad gyveni ramybėje ir meilėje su savimi, o pinigai yra tik to jausmo rezultatas. 

 

- Tomas Saparis

Grįžti į tinklaraštį